A 
szilvaparadicsomokat vágjuk ketté, tegyük sütőlapra a vágott felükkel felfelé. Fűszerezzük és locsoljuk meg két evőkanál olajjal. Tegyük a sütőbe, és hagyjuk 5-6 órát lassan megaszalódni. Amikor elkészült tegyük lábosba a maradék olajjal, 
koriandermaggal, 
fokhagymával, 
bazsalikommal és 
oregánóval, és lassan 15 percig melegítsük. 
Vágjuk félbe a 
paradicsomokat és a fürtös 
paradicsomokat, és tegyük a sütőben sült 
paradicsomok közé. Az egészet tegyük egy tálba. Az 
ecetet keverjük össze a 
cukorral, a 
paradicsomlével, és a vermuttal, majd öntsük a 
paradicsomokra. Fedjük le, és hagyjuk pácolódni 6 órát. Sózzuk, 
borsozzuk.
Elkészítési idő: 5,5-6,5 óra.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>