Keverjük össze a száraz alapanyagokat, és a közepébe öntsük bele a tejet, a tojást és a vajat. Gyúrjuk sima tésztává. 1 órát hagyjuk pihenni. Az áfonyát keverjük össze a
A padlizsánt hosszában keskenyen felszeletelem, aztán kb. 4 teáskanál kristálykristálycukorból egy kevés olajjal megkaramellizálom. Ha a kristálycukor már felolvadt, hozz
F?zzük a zöldbabot 4-5 percig forrásban lév? vízben, majd sz?rjük le, öblítsük le, és ütögessük szárazra. keverjük össze a babot, a sárgarépát, a borsót, a zellert és a p
Vegyük a fél deci mézet el?ször, ehhez keverjük a datolyát, a diót és a citromhéjat. Keverjük össze a morzsát és a fahéjat is. Fúrjuk ki a magházat az almákból, majd mind
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, formáljunk kis lepényeket, és ezekbe töltsük bele az összekevert tölteléket. Süt?ben közepes fokozaton süssük készre (böködjük meg
A zöldségeket és az almát apróra vágjuk/lereszeljük , és egy nagy tálba halmozzuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, és egy kis id?re betesszük a h?t?be összeérni. Pár ór
A zabpelyhet zsiradék nélkül megpirítjuk, dupla mennyiség? forró vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, majd negyed órát f?zzük.
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, rálocso
Egy liter vizet felforralunk a wokban, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a kukoricadarát. Sóval ízesítjük, majd fed? alatt, gyakran kevergetve 20 percig f?zzük. U
Ugrás a lap tetejére >>