» 6 db nagyobb, sütni való krumpli » 50 g csicseriborsóliszt vagy sima liszt » 1 tk. kurkuma » 1 tk. csilipor » fél tk. garam masala (csípős indiai fűszerkeverék) » só » zöldségolaj a sütéshez
Szurkáljuk meg a krumplikat villával, és süssük 1-1,5 órát. Hagyjuk kihűlni, vágjuk hosszában félbe, és kanalazzuk ki a belsejét, csak 5 mm-es héjat hagyjunk. Vágjuk a héjakat hosszában félbe.
Keverjük össze a lisztet, a fűszereket és a sót, majd forgassuk bele a krumplihéjakat.
Forró olajban süssük ki a héjakat 3-4 perc alatt, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 1,5-2 óra.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom