A burgonyát egy t?zálló tálba karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A mazsola szárát leszedjük, beáztatjuk, lesz?rjük, majd a burgonyára hintjük. A mogyorót elkeverjük a tejs
A burgonyát puhára f?zzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A fele karfiolrózsát, zöldb
A spenótot kiengedjük, lecsöpögtetjük és felaprítjuk. A tésztát sós lobogó vízben kif?zzük, majd lesz?rjük.
A spenótot dolgozzuk össze az enyhén felvert tojással, a rico
Egy lábosban forraljuk fel a kókusztejet és a zöldségalaplevet. Adjuk hozzá a kurkumapépet, a fenyérf?t és a rizst. keverjük össze, és lefedve f?zzük 15 percig lassú t?z?
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk. A sárgarépát meghámozzuk, majd puhára pároljuk, és a burgonyára reszeljük. A tojásokat felkockázzuk, majd a sárgarépára szórjuk. A tej
A babkonzerveket lesz?rjük és átöblítjük, a paradicsomról pedig leöntjük a levét, majd egy edénybe rakjuk ?ket. Keverjük még az edénybe a felaprított hagymákat, a kukoric
25 g-ot melegítsük fel a vajból, adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, majd közepes lángon pároljuk 5 percig. Tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a többi alapanyagot,
Vágjuk le a paprikák tetejét, és tegyük félre. Dobjuk a paprikákat forró vízbe, a külsejüket kenjük meg olajjal, és ízesítsük. Tegyük kiolajozott tepsibe, és süssük 12-15
Ugrás a lap tetejére >>