Az olajat felhevítjük a wokban, és megpároljuk benne az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a citromlevet, majd kevergetve sütjük, amíg majdnem elf
Melegítsük fel az olajat egy nagy t?zálló edényben, és közepes lángon és kevergetve pároljuk meg a gyökérzöldségeket és a fokhagymát 2-3 percig. Adjuk hozzá az olajbogyók
A wokban felhevítjük az olajat, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Rászórjuk a pirospaprikát, és kevés vizet adunk hozzá. Rátesszük a megmosott káposztát. Sóval
A tojásokat tükörtojásnak elkészítjük. Egy nagy tepsit vajjal kikenünk. A gombát megtisztítjuk, majd a tepsibe tesszük az üreggel felfelé. Rávagdaljuk a vajat, majd addig
F?zzük ki a tésztát, majd tegyük félre. Wokban forrósítsuk fel a mogyoróolajat. Tegyük bele a mogyoróhagymát, fokhagymát, és kevergessük.
Adjuk hozzá a babot és a tészt
Forrásban lév? sós vízben f?zzük a tököket 10 percig ,majd sz?rjük le, és tegyük félre. Az olajat melegítsük fel, tegyük bele a fokhagymát és az aszalt paradicsomot, és k
A rizst f?zzük meg forrásban lév? vízben 20-25 percig. Csöpögtessük le, és öblítsük le hideg vízzel, majd szárítsuk meg. A karfiolt forrásban lév? vízben f?zzük 5 percig,
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a sót, borsot és mustárt. Az alma héját levágjuk, magházát kiszedjük,
Ugrás a lap tetejére >>