Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a fűszereket, és megfuttatjuk. A sütőtököt, zeller
Az élesztőt kelesszük kissé meg 1 dl langyos vízben. A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát (annyi vizet adunk a tésztához, hogy kemény kelttésztát kapjunk)
A megtisztított, megmosott, leszárított gombát vékonyan felszeleteljük, majd forró olajban megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd ha elfőtte a levét, hozzáadjuk
A hagymát finomra vágjuk, majd forró olajon megpirítjuk. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, megfűszerezzük, és pörköltet főzünk belőle. A káposztát
A felaprított zöldhagymát kezdjük el hevíteni az olajon és keverjük bele a felszeletelt gombát. Ha jól átsült vegyük le a tűzről.
A túrót botmixerrel kev
A burgonyákat megmossuk, majd hosszában félbevágjuk, és kikaparjuk a belsejét. Sóval ízesített vízben puhára főzzük, leszűrjük, majd egy vajjal kikent tűz
A cukkinit megmossuk, félbevágjuk, a sima felét bevagdossuk, sóval, borssal ízesítjük, majd vajjal kikent tepsibe tesszük. 200 fokon készre sütjük, majd kikapa
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megpároljuk. Rátesszük az apróra vágott gombát, sóval, borssal ízesítjük, és megpároljuk. Ha elfőtte a levét, hoz
Ugrás a lap tetejére >>