Elkészítés:A kuszkuszt egy tálba borítjuk, ráöntjük a forró zöldséglevest, és keverünk hozzá egy kis sót és borsot. Letakarjuk, és 5 percig, illetve míg
A vajat melegítsük fel, adjuk hozzá a cukrot, a mézet, a nádcukorszirupot, a vaníliaaromát, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és keverjük bele a di
A hagymát felcsíkozzuk, majd az olajat felforrósítjuk a wokban, és megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a darabokra vágott paradicsomot, majd pár percig pároljuk. Bele
A lencsét pár órára vízbe áztatjuk.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát megfuttatjuk rajta. Rátesszük a pirospaprikát, majd a les
A hagymát felcsíkozzuk, majd a wokban felforrósított olajban megfuttatjuk. Hozzáadjuk a felcsíkozott tofut, majd a mikor egy kicsit átsült, belekeverjük a pirosp
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A paradicsomot locsoljuk meg két evőkanál olajjal és tegyük tepsibe. Sózzuk- borsozzuk, 20-
Az olajat felmelegítjük a wokban, megpirítjuk rajta a mandulát, majd kiszedjük, és beletesszük a szétszedett karfiolt, brokkoli és a felcsíkozott kínai kelt. K
Egy kanál olajat felhevítünk, majd a rizst megfuttatjuk rajta. Dupla mennyiségű forró vizet adunk hozzá, majd puhára főzzük.
Egy kanál olajat felhevítünk a
Ugrás a lap tetejére >>