A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval együtt a húst bedörzsöljük vele. Késsel réseket vágunk a húsba, és a fokhagymagerezdeket belenyomjuk. Tűzálló tá
A sonkát bugyogó, de nem lobogó vízben megfőzzük. A tojásokat megmossuk, és a sonkával együtt főzzük. Amikor a sonka megpuhult, levesszük a tűzről, és a v
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával ízesítjük, majd 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ezután a paprikás lisztbe forgatjuk, majd olajban pirosra s
A sonkát megfőzzük, majd rácsra helyezzük a bőrös oldalával felfelé, és a zsírjáig bevagdossuk. A kardamont összekeverjük a fahéjjal, majd a vágatokat ala
A fűszereket belekeverjük a sörbe, majd gondosan lezárjuk, és egy hétig állni hagyjuk. Utána belekeverjük a mézet. Hidegen tálaljuk.
A felkockázott bélszínt megsütjük az olajban, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, répát, fűszereket, bort, és puhára pároljuk, majd felöntjük fél l vízze
A hagymákat egészben feltesszük főni. A feldarabolt húst lisztbe forgatjuk, és tepsiben, olajon megpirítjuk, majd mellé rakjuk a hagymát, leöntjük borral, víz
Megmossuk a belsóségeket, és nagyméretű fazékba feltesszük főni. Lehabolás után belekeverjük a citromlevet, fűszereket, és még fél órát főzzük. Utána
Ugrás a lap tetejére >>