A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval együtt a húst bedörzsöljük vele. Késsel réseket vágunk a húsba, és a fokhagymagerezdeket belenyomjuk. T?zálló tálba tesszük, kör
A sonkát bugyogó, de nem lobogó vízben megf?zzük. A tojásokat megmossuk, és a sonkával együtt f?zzük. Amikor a sonka megpuhult, levesszük a t?zr?l, és a vízben hagyjuk ki
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával ízesítjük, majd 3-4 órára h?t?be tesszük. Ezután a paprikás lisztbe forgatjuk, majd olajban pirosra sütjük. Közbe
A sonkát megf?zzük, majd rácsra helyezzük a b?rös oldalával felfelé, és a zsírjáig bevagdossuk. A kardamont összekeverjük a fahéjjal, majd a vágatokat alaposan bef?szerez
A f?szereket belekeverjük a sörbe, majd gondosan lezárjuk, és egy hétig állni hagyjuk. Utána belekeverjük a mézet. Hidegen tálaljuk.
A felkockázott bélszínt megsütjük az olajban, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, répát, f?szereket, bort, és puhára pároljuk, majd felöntjük fél l vízzel, hozzáadjuk a ri
A hagymákat egészben feltesszük f?ni. A feldarabolt húst lisztbe forgatjuk, és tepsiben, olajon megpirítjuk, majd mellé rakjuk a hagymát, leöntjük borral, vízzel, belerak
Megmossuk a belsóségeket, és nagyméret? fazékba feltesszük f?ni. Lehabolás után belekeverjük a citromlevet, f?szereket, és még fél órát f?zzük. Utána eltávolítjuk a bels?
Ugrás a lap tetejére >>