A felvert tojásfehérjébe forgatjuk a cukrot és az ?rölt diót, majd egy süt?papírral kibélelt tepsibe öntjük. Ezután a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet összekeverjük,
Az almát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd a tormával, a majonézzel, a tejföllel és a felaprított petrezselyemmel együtt egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd az e
18 dkg cukrot, tojássárgákat habosra keverjük. A fehérjéket felverjük a maradék cukorral, összekeverjük a sárgákkal, hozzáadjuk a mandulát, morzsát, és vajazott, liszteze
A linzertésztához a lisztet gyorsan összegyúrjuk a hideg Rama margarinnal, sóval, cukorral és tojássárgájával, majd h?t?ben fél órát állni hagyjuk. Utána kinyújtjuk, majd
A májat megf?zzük sós vízben, majd a szalonnával együtt ledaráljuk, a libanyakról pedig óvatosan lefejtjük a b?rét, ügyelve arra, hogy el ne szakdjon. Két darab tojást me
A libanyakról lehúzzuk a b?rt, úgy, hogy ne szakadjon el. A májat megf?zzük, és a szalonnával együtt kis lyukú darálón ledaráljuk. 2 tojást megf?zünk, majd felaprítjuk. A
A túrót villával törjük át. A tojássárgáját a vaj felével és a porcukorral keverjük habosra, majd adjuk hozzá a túrót. Öntsük hozzá a narancslevet, szórjuk bele a reszelt
A csirkét négybe vágjuk, a májat és a zúzát a szárnyak alá tesszük, majd sózzuk, és 1-2 órára h?t?be rakjuk. Utána bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
A petrezselye
Ugrás a lap tetejére >>