Tésztát készítünk 6 tojásból, 18 dkg cukorból, citromhéjból, lisztb?l, éleszt?b?l, és darált mandulából. Kivajazott tortaformába öntjük a tésztát, és fél óra alatt megsüt
A cukorból és a vízb?l szirupot f?zünk, közben egy tálban összekeverjük a mézet, a tojásokat, a f?szereket, a szódabikarbónát és három kanál lisztet. Gyúródeszkára tesszü
A szárított éleszt?s lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és az olvasztott vajat. Az egészet összegyúrjuk és lefed
A szalonnát beirdaljuk, kisütjük a zsírját, rátesszük a sonkát, karikára vágott kolbászt, hagymát, és megpirítjuk ?ket. Ráöntjük a felvert tojásokat, f?szereket, megsütjü
Keverjük simára az éleszt?t a cukor felével és 5 dkg liszttel 2 dl langyos tejben. Takarjuk le és futtassuk fel. A sonkát daráljuk le. A gyúródeszkára szórjuk a maradék l
A sonkát megf?zzük, majd kivesszük a léb?l. A tojásokat a sonka levében f?zzük meg, majd felszeleteljük ?ket. A sonkát lefejtjük a csontról, felvágjuk, és a f?tt tojásokk
A spenótleveleket megtisztítjuk, majd egy tálba tesszük. Ezután a zöldborsókat vajon megpirítjuk, és a spenóthoz adjuk. A citromlevet és az olívaolajat összekeverjük, maj
A két darált húst dolgozzuk össze az összevágott hagymával és a zúzott fokhagymával, valamint a borral. Sóval, borssal és szerecsendióval f?szerezzük.
Hevítsünk egy kis
Ugrás a lap tetejére >>