Tésztát készítünk 6 tojásból, 18 dkg cukorból, citromhéjból, lisztből, élesztőből, és darált mandulából. Kivajazott tortaformába öntjük a tésztát,
A cukorból és a vízből szirupot főzünk, közben egy tálban összekeverjük a mézet, a tojásokat, a fűszereket, a szódabikarbónát és három kanál lisztet. G
A szárított élesztős lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és az olvasztott vajat. Az egészet öss
A szalonnát beirdaljuk, kisütjük a zsírját, rátesszük a sonkát, karikára vágott kolbászt, hagymát, és megpirítjuk őket. Ráöntjük a felvert tojásokat, f
Keverjük simára az élesztőt a cukor felével és 5 dkg liszttel 2 dl langyos tejben. Takarjuk le és futtassuk fel. A sonkát daráljuk le. A gyúródeszkára szórju
A sonkát megfőzzük, majd kivesszük a léből. A tojásokat a sonka levében főzzük meg, majd felszeleteljük őket. A sonkát lefejtjük a csontról, felvágjuk, é
A spenótleveleket megtisztítjuk, majd egy tálba tesszük. Ezután a zöldborsókat vajon megpirítjuk, és a spenóthoz adjuk. A citromlevet és az olívaolajat össze
A két darált húst dolgozzuk össze az összevágott hagymával és a zúzott fokhagymával, valamint a borral. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
Hev
Ugrás a lap tetejére >>