Felkockázzuk a padlizsánt, megfűszerezzük, a húst feldaraboljuk, és vajban megsütjük. A felaprított hagymát, fokhagymát, petrezselymet, a húshoz adjuk és meg
A zöldségeket felkarikázzuk. A petrezselymet felaprítjuk, és a húst alaposan bedörzsöljük vele, majd megsózzuk, tűzálló tálba tesszük, és a zöldségeket
A citromlevet, sót, borsot, fokhagymát, összekeverjük, és bedörzsöljuk vele a húst, majd felgöngyöljuk, összetűzzük, olajon megpirítjuk, majd olajozott teps
Zsírral bélelt tepsibe kissé megpirítjuk a húsokat, majd alufólia darabokra helyezzük őket. A hús zsírját összekeverjük a vajjal, hagymával, fokhagymával,
A húst vágjuk kockákra, a szalonnát ugyanúgy. A szalonnát pirítsuk meg, a zsírján pirítsuk meg a vöröshagymát is. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a p
A húst kicsontozzuk, majd a nyelvvel és szívvel együtt felkockázzuk. A hagymát, paprikát és paradicsomot kis kockára vágjuk, és összekeverjük.
Egy bográcso
A húst kicsontozzuk, majd felkockázzuk, a paradicsomot, paprikát és a hagymát kis kockákra, a hegyes zöldpaprikát karikákra vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk.
A tejszínt kikeverjük a tejföllel és a keményítővel. A bort felengedjük 4 dl vízzel, majd hozzáadjuk a citromhéjat és a fűszereket. Amikor felforrt, belekeve
Ugrás a lap tetejére >>