Felkockázzuk a padlizsánt, megf?szerezzük, a húst feldaraboljuk, és vajban megsütjük. A felaprított hagymát, fokhagymát, petrezselymet, a húshoz adjuk és megpároljuk. Cuk
A zöldségeket felkarikázzuk. A petrezselymet felaprítjuk, és a húst alaposan bedörzsöljük vele, majd megsózzuk, t?zálló tálba tesszük, és a zöldségeket köré rendezzük. Me
A citromlevet, sót, borsot, fokhagymát, összekeverjük, és bedörzsöljuk vele a húst, majd felgöngyöljuk, összet?zzük, olajon megpirítjuk, majd olajozott tepsiben puhára pá
Zsírral bélelt tepsibe kissé megpirítjuk a húsokat, majd alufólia darabokra helyezzük ?ket. A hús zsírját összekeverjük a vajjal, hagymával, fokhagymával, és megpároljuk.
A húst vágjuk kockákra, a szalonnát ugyanúgy. A szalonnát pirítsuk meg, a zsírján pirítsuk meg a vöröshagymát is. Vegyük le a t?zr?l, és adjuk hozzá a pirospaprikát, majd
A húst kicsontozzuk, majd a nyelvvel és szívvel együtt felkockázzuk. A hagymát, paprikát és paradicsomot kis kockára vágjuk, és összekeverjük.
Egy bográcsot kizsírozunk,
A húst kicsontozzuk, majd felkockázzuk, a paradicsomot, paprikát és a hagymát kis kockákra, a hegyes zöldpaprikát karikákra vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk. A hagymát az
A tejszínt kikeverjük a tejföllel és a keményít?vel. A bort felengedjük 4 dl vízzel, majd hozzáadjuk a citromhéjat és a f?szereket. Amikor felforrt, belekeverjük a tejföl
Ugrás a lap tetejére >>