A burgonyát sós vízben puhára f?zzük, majd karikákra vágjuk. A hagymát felkarikázzuk, a metél?hagymát felaprítjuk.
A sót, cukrot, citromlevet, borecetet és a borsot a v
A húst feldaraboljuk, a hagymát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a paprikát, f?szereket, húst, fokhagymát, megpároljuk, majd felöntjük vízzel és puhára f?zzük. A tejfölt
Vágjuk fel szeletekre a báránycombot, és kenjük be a tört fokhagymával. A többi hozzávalót egy tálban összekeverjük, majd a szeletekre halmozzuk, feltekerjük, megkötjük m
A nyúlhúst feldaraboljuk, majd az olajban megpárolt vöröshagymához adjuk. 1-2 dl vizet adunk hozzá, sóval, borssal ízesítjük, majd így kb. 30 percig pároljuk. Ekkor belet
A vajat, cukrot, tojássárgákat habosra keverjük, hozzáadjuk a süt?port, lisztet, narancshéjat, tejet, majd összedolgozzuk, három-három rudat formálunk, összefonjuk ?ket,
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, és beleforgatjuk a tojáshabot. Sóval ízesítjük, majd egy kivajazott, kilisztezett
Kevés tejet megmelegítünk, belemorzsoljuk az éleszt?t, majd megkelesztjük. A lisztet is megmelegítjük, közepébe mélyedést készítünk, beleöntjük az éleszt?t, meghintjük li
A tejet forraljuk egy lábosban. Amíg az melegszik, egy közepes, mély, nyeles lábosban olajat hevítünk és megpároljuk a felkarikázott újhagymát. Mikor kezd üvegesedni, hoz
Ugrás a lap tetejére >>