A gerinc zsiros tetejét kocka alakúra beirdaljuk, bedörzsöljük a f?szerekkel zsiradékkal bérelt tepsibe fektetjük, mellérakunk egy feldarabolt hagymát, leöntjük egy pohár
A lisztet összedolgozzuk a vajjal, a tojássárgájával, sóval és tejföllel, majd h?t?be tesszük.
A töltelékhez a túrót elkeverjük a vajjal, a sonkával, a borssal és a saj
A narancsot alaposan megmossuk, sárga héját levágjuk, levét kicsavarjuk. A cukrot, narancshéjat és a vaníliarudat belekeverjük a borba, majd lefedve 30 percig lassú t?zön
A petrezselymet felaprítjuk, a kakukkfüvet szétmorzsoljuk, majd a sóval együtt bedörzsöljük a húst. T?zálló tálba helyezzük, majd a megtisztított zöldségekkel körberakjuk
A hagymát és a zöldféléket felaprítjuk, majd a többi hozzávalóval jól elkeverjük. A saláta leveleit megmossuk, leszárítjuk, majd ezen tálaljuk a körözöttet.
A húst vágjuk kis darabokra, a hagymát aprítsuk fel, és a zöldségeket vágjuk hasábokra. A tárkonyt metéljük finomra. Az olajat forrósítsuk fel, és a húst fehéredésig pirí
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom