A borsót egy éjszakára beázatjuk. Utána a felaprított hagymával főzni kezdjük. Az olajból és lisztből rántást készítünk, a fokhagymát összezúzzuk, és
A zsemléket hosszában 3 részre vágjuk. A szeleteket egy pillanatra sós tejbe mártjuk, majd beleforgatjuk a lisztbe. A tojásokat felverjük, majd a zsemleszeleteket
A sonkát megfőzzük, majd bőrös oldalával felfelé rácsra tesszük, és bevagdossuk a zsírjáig. A tojásokat kikeverjük a zsemlemorzsával és a mustárral, majd
5 cm-es darabokra vágjuk a húst, megmossuk, majd feltesszük főni a hagymával, fűszerekkel együtt. Ha félig már puha, hozzá adjuk a feldarabolt répát, póré
Csontlevest készítünk. A húst felkockázzuk, és felöntjük a csontlével, beletesszük a hagymát, tárkonyt, és puhára pároljuk. Rántást készítünk lisztbő
A hagymát felaprítjuk, majd a többi hozzávalóval jól elkeverjük. A megmosott, leszárított salátaleveleken tálaljuk.
A zöldségeket felaprítjuk, a húst megfűszerezzük. Vajon megpirítjuk a combokat, hozzáadjuk a babért, bort, és a levest, majd megpároljuk. A levesből kiszedjü
Mindkét tészta hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy a tojásfehérjéből vert habot forgatjuk bele utoljára a többi hozzávalóba, majd külön-külön megsütj
Ugrás a lap tetejére >>