A citrom héját lereszeljük, majd a borral, vízzel és a f?szerekkel 30 percig lassan f?zzük. Amikor kih?lt, beleöntjük a mézet, jól elkeverjük, majd üvegekbe töltve 4-5 na
A kakascombokat megtisztítjuk, sóval bedörzsöljük, majd forró olajban megsütjük. Ezután külön tányérba tesszük ?ket, és az olajba tesszük a összetört f?szereket, majd bel
A vaníliát egy mozsárban összetörjuk a cukorral. A mazsolát beáztatjuk. A lisztet és a tejet felmelegítjük. 1 dl tejben elkeverünk 2 ev?kanál lisztet, 1 ev?kanál cukrot é
A húst, feldarabolt zöldségeket, f?szereket, és a kapor felét feltesszük f?ni. Ha puhára f?ttek lesz?rjük, a csontról lefejtjük a húst és felkockázzuk. A lisztet megpirít
A vöröshagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a f?szerpaprikát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst, és felengedjük v
A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgáját a túróval elkeverjük. A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval és búzadarával együtt a túróhoz adjuk. Végül a tojáshabot is b
A tojások tetejét levágjuk, sérgájukat kiszedjük, és összekeverjük a kolbász; gulyás-krémmel, mustárral, majonézzel, tejföllel, felaprított hagymával, citromlével, és meg
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk úgy, hogy a fehérjékb?l vert habot forgatjuk bele utoljára a többi hozzávalóba, majd az egészet egy el?készített formába töltjük, és k
Ugrás a lap tetejére >>