A liszteket, f?tt;tört krumplit, kovászt, bazsalikomot, fél l meleg vizet összedolgozzuk, majd kelni hagyjuk. Ha megkelt lisztezett deszkán kinyújtjuk, fél centi vékonyra
Egy tálban a cukorral felverjük a tojásfehérjéket, majd hozzákeverjük a süt?poros kókuszreszeléket és a lisztet. Egy morzsával kiszórt tepsibe tesszük, majd készre sütjük
A salátát megmossuk, majd leveleit keresztben felszeleteljük. A vízzel elkeverjük a sót, cukrot, citromlevet és az ecetet, majd a salátaleveleket megmártjuk benne, tálra
A lencsét egy éjszakára vízbe áztatjuk, majd a babérlevéllel és a felaprított hagymával puhára f?zzük.
Az olajból és lisztb?l rántást készítünk, a fokhagymát összezúzzu
Tegyük aprítógépbe a tepert?t, a hagymát és a f?tt burgonyát, majd zúzzuk pépesre. Adjuk hozzá a tejfölt, a sót, borsot, és a mustárt. Keverjük habosra.
Az éleszt?t belekeverjük a tejbe, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk, és állni hagyjuk.
A töltelékekhez a vízben elkeverjük a cukrot, majd felf?zzük. Utána hozzáadj
Keverjük habosra a vajat, 7 dkg porcukrot, a rumot, a sót, a vaníliás cukrot, a citromlevet és a reszelt citromhéjat. Adjuk hozzá a tojássárgáját és a mákot. A tojásfehér
Keverjük habosra a vajat, a s?rített tejjel, a citromlével, a mandulaaromával és egy kis cukorral. Adjuk hozzá a marcipánt, és keverjük, amíg a krém egynem? lesz. Tegyük
Ugrás a lap tetejére >>