» 350 g vajas tészta » 2 ek. szezámolaj » egy csokor apróra vágott snidling » 250 g finomra vágott champignon gomba » 125 g nagyobb darabokra törtdelt laskagomba » 2/3 csésze száraz fehérbor » 100 g áfonya » 280 g tofu » 2/3 csésze sovány tej vagy szójatej » 2 tojás, kicsit felverve » 3 ek. apróra vágott friss snidling » 1/2 citrom reszelt héja és leve » só és bors
Egy vékony tortaformába sütőpapírt helyezünk, ebbe beletesszük az átgyúrt tésztát és előmelegített sütőben világos barnára pirítjuk.
Pároljuk üvegesre a hagymát, majd adagoljuk hozzá champion és laskagombát. Így süssük pár percig, majd felöntjük a borral. Hozzáadjuk az áfonyát és kicsit hagyjuk párolni.
A tofut, a tejet és a tojást összeöntjük és alaposan kikeverjük. Hozzáadagoljuk a snidlinget, a citromhéját, a citromlevet, sót és borsot, majd átforgatjuk. Ezt a masszát és a gombás szószt a tésztára rakjuk, elegyengetjük és még fél óráig aranybarnára sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom