A felvert tojásfehérjékhez keverjük a sárgájákat, a cukrokat, a sütőporos lisztet, az olajat és a tejszínhabot, majd az egészet egy előkészített tepsibe t
A gombákat megtisztítjuk, elfelezzük. Egy tálba öntjük az olívaolajat és az ecetet, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát, a felaprózott petrezselym
A fűszereket belekeverjük a pálinkába, majd 4-5 napig állni hagyjuk. Utána hozzáönjük a mézet. Jól behűtve kínáljuk.
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, és egy előkészített tepsiben készre sütjük.
A megtisztított bárányt megmossuk, bedörzsöljük a citrommal és a fűszerekkel végül összetűzzük. Nyársra húzzuk és a lábait a nyársra kötözzük. A mara
1,5 dl vizet megmelegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd megvárjuk, amíg kihűl. A tejet is meglangyosítjuk, és belekeverjük a citromhéjat, a cukrot, vaníl
A sonka felét egy nagy lábosban megfőzzük, majd a főzőlébe tesszük a fürjtojásokat, és ezeket is megfőzzük. Miután megfőttek, meghámozzuk, és félbevág
A petrezselymet felaprítjuk, a burgonyát felkockázzuk, és megfőzzük. Amikor puha, leszűrjük, majd hozzákeverjük a vajat, és rászórjuk a petrezselymet.
Ugrás a lap tetejére >>