A felvert tojásfehérjékhez keverjük a sárgájákat, a cukrokat, a süt?poros lisztet, az olajat és a tejszínhabot, majd az egészet egy el?készített tepsibe töltjük, és készr
A gombákat megtisztítjuk, elfelezzük. Egy tálba öntjük az olívaolajat és az ecetet, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát, a felaprózott petrezselymet és chilit,
A f?szereket belekeverjük a pálinkába, majd 4-5 napig állni hagyjuk. Utána hozzáönjük a mézet. Jól beh?tve kínáljuk.
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, és egy el?készített tepsiben készre sütjük. Eközben a megolva
A megtisztított bárányt megmossuk, bedörzsöljük a citrommal és a f?szerekkel végül összet?zzük. Nyársra húzzuk és a lábait a nyársra kötözzük. A maradék citromlevet össze
1,5 dl vizet megmelegítünk, belemorzsoljuk az éleszt?t, majd megvárjuk, amíg kih?l. A tejet is meglangyosítjuk, és belekeverjük a citromhéjat, a cukrot, vaníliás cukrot é
A sonka felét egy nagy lábosban megf?zzük, majd a f?z?lébe tesszük a fürjtojásokat, és ezeket is megf?zzük. Miután megf?ttek, meghámozzuk, és félbevágjuk ?ket. Óvatosan
A petrezselymet felaprítjuk, a burgonyát felkockázzuk, és megf?zzük. Amikor puha, lesz?rjük, majd hozzákeverjük a vajat, és rászórjuk a petrezselymet.
Ugrás a lap tetejére >>