A tárkonyt, kapribogyót és a csemegeuborkát felaprítjuk, a mustárral, tárkonyecettel és a tejföllel elkeverjük, majd gőz felett felmelegítjük.
A vöröshag
A felaprózott hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt nyulat, és fehéredésig sütjük. Ekkor sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel, majd a
A hagymát felaprítjuk, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, majd a leszárított leveleken kínáljuk a kö
A piskótát törjük apróra. Keverjük össze a tejfölt, a kefirt, a gyümölcspürét, a citromlevet, a rumot, a vaníliás cukrot, majd ízesítsük porcukorral. Kev
A cukorból és tojásfehérjéből vert habba keverjük a tojások sárgáját, a sütőporos lisztet és a kakaót is, majd az egészet egy előkészített formába tö
Egy tálban a liszthez keverjük a citromhéjat, a cukrot és a tojást, majd egy előkészített tepsiben készre sütjük. Ezután tojásformákat szaggatunk ki belőle
A húst kb. 6 dkg-os szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk és besózzuk. A zsemlemorzsába belekeverjük a diót, majd a hússzeleteket bepanírozzuk, és kisütjük.
A tojásokat keverjük habosra, szórjuk bele a fűszereket, majd adjuk hozzá a tejet, a lisztet. Olyan tészta legyen, mint a galuskáé. Pár perc után keverjük hozz
Ugrás a lap tetejére >>