» 125 ml extraszűz olívaolaj » 2 citrom héja, félbevágva » 2 citrom frissen facsart leve » 150 g fekete olajbogyó kimagozva, összevagdalva » 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 16 bazsalikomlevél, összetépkedve » só és frissen őrölt bors » 500 g spagetti
Keverjük ki az olajat a citrom héjával és a levével, a fekete olajbogyóval, a fokhagymával és a bazsalikommal. Ízesítsük sóval és borssal.
Főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és adjuk a többi hozzávalóhoz. Keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 20-22 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom