» 750 g mángold, összetépkedve » só » 60 g feny?mag » 60 g vaj » 2 gerezd fokhagyma, felszeletelve » 90 g frissen pirított kenyérkocka » 45 g mazsola » 500 g teljes ki?rlés? vagy sima fusilli tészta » 1 friss, piros csili, felszeletelve
F?zzük a mángoldot sós, forrásban lév? vízben 3-4 percig, sz?rjük le és tegyük egy hideg vizes tálba. Csepegtessük le és facsarjuk ki. Olvasszuk fel a vajat közepes t?zön, süssük meg benne a fokhagymát 3-4 percig, adjuk hozzá a feny?magot és a kenyérkockát, és süssük még 5 percig. Tegyük bele a mángoldot és a mazsolát, keverjük össze és süssük még 2 percig. sózzuk meg ízlés szerint.
F?zzük ki a tésztát sós vízben, sz?rjük le, és tegyük a mángoldos keverékhez. Tegyük hozzá a csilit és magas t?zön melegítsük össze. Amikor kész, tálaljuk.
Elkészítési id? 35 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom