» 750 g friss vagy mirelit burgonyagnocchi » 750 g paradicsomos tésztaszósz » 500 g száraz, szeletelt, spanyol chorizo kolbász » 2 ev?kanál finomra vágott petrezselyem » 1 ev?kanál extrasz?z olívaolaj » frissen ?rölt fekete bors
F?zzük ki a tésztát sós, forró vízben. A f?z?vízb?l tegyünk félre 125 ml-t, majd sz?rjük le a gnocchit.
Melegítsük fel az olajat egy serpeny?ben, és pirítsuk barnára a kolbászkarikákat. Adjuk hozzá a szószt és a gnocchit, majd keverjük jól össze. Ha túl s?r?, tegyünk hozzá a f?z?vízb?l. Keverjük bele a petrezselymet és borssal ízesítsük. Tegyük tányérokra és tálaljuk.
Elkészítési id? 13-15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom