» 1 kg félbevágott koktélparadicsom » 500 g spagetti » 250 g félbevágott mazzarellagolyó » 90 ml extrasz?z olívaolaj » 2 gerezd fokhagyma, összenyomva » 1 finomra vágott, szárított, piros csilipaprika » 1 ev?kanál finomra vágott oregánó » só és frissen ?rölt fekete bors
A tésztát f?zzük ki sós vízben. Keverjük össze az oregánót, az olajat, a csilit és a fokhagymát. Melegítsünk fel egy süt?tálat, öntsük bele az olajos keveréket, és süssük addig, amíg a fokhagyma aranyszín? lesz. Adjuk hozzá a paradicsomot és pirítsuk 3 percig. Sz?rjük le a tésztát és öntsük a paradicsomos keverékhez. sózzuk, borsozzuk és jól rázzuk össze a mozzarellával. Melegen tálaljuk.
Elkészítési id? 20-25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom