A
fokhagymát finomra vágjuk. a csilit félbevágjuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Mindkett?t összekeverjük a
mézzel, a s?rített
paradicsommal, a sake-val, a
szójaszósszal és a levessel. Egy edénybe tesszük, és felforraljuk. Ezután összeturmixoljuk, és h?lni hagyjuk. A
lisztet összekeverjük a
tojással,
sóval és egy kis meleg
vízzel, és összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 30 percig pihentetjük. A
gombát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A
csirkemellet kis kockára vágjuk. A pórét megmossuk,m megpucoljuk, és karikára vágjuk. Az olajat felhevítjük, a húst a
gombával, a póréval 5-8 percig pirítjuk.
sózzuk,
borsozzuk és
gyömbérrel f?szerezzük. Amikor kész, lecsepegtetjük, és félretesszük. A metél?
hagymát megmossuk, a tésztát tésztagéppel vékonyra nyújtjuk, és 10 cm átmér?j? köröket szaggatunk bel?le. Mindegyik közepébe egy kis adag tölteléket helyezünk, és egy szál metél?
hagymával körbetekerjük. A csomagokat sz?r?betétbe helyezzük, és forrásban lév?
víz felett 15-20 percig g?zöljük. Kiemeljük a g?zb?l, egy tálra tesszük, majd a mártással meglocsolva tálaljuk.
Elkészítési id?: 60 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>