A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paprikát, és így 5 percig pirítjuk. Ekkor belekeverjük a koriandert, az alaplevet és a narancslevet, majd forrástól s
Egy párolóedénybe vizet teszünk, sózzuk, borsozzuk, babérlevelet teszünk bele, és felöntjük borral. Felforraljuk, és a gőzben 8 percig pároljuk a garnélákat. A paradicsom
Egy párolóedényben az ecetet, a sót, a sört és fűszert felforraljuk. A rákokat beletesszük, lefedjük, kis lángra vesszük. 20-25 percig gőzöljük, míg narancssárgák lesznek
Egy párolóedényben az ecetet, a sót, a sört és fűszert felforraljuk. A rákokat beletesszük, lefedjük, kis lángra vesszük. 20-25 percig gőzöljük, míg narancssárgák lesznek
A húst, a zöldfűszereket, a babérlevet és a chilit egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, és főzni kezdjük. A főzési idő felénél beletesszük a felkockázott burgonyát, maj
A rákot felengedjük, farkát letörjük, felnyitjuk, és kivesszük a bélhúrt. A vajon megpirítjuk az apró kockákra vágott mogyoróhagymát a rák testével és héjával. Hozzáadjuk
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közepes lángon 5 percig pároljuk. A babérlevelet, a paradi
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd hozzáadjuk a garnélát, és kés
Ugrás a lap tetejére >>