» 5 dl kész Alfredo-mártás » 10 dkg vaj, felolvasztva » 3 nagy póréhagyma, leöblítve és karikára vágva » 90 dkg friss, héjából kifejtett osztriga, a leve is » megőrizve » finom tengeri só és durvára őrölt fekete bors, ízlés szerint » pikáns kétszersült, a tálaláshoz
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát, az Alfredo-mártást egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az osztriga levét beleöntjük, megkeverjük, és még 10 percig sütjük. Kivesszük, sózzuk, borsozzuk, és az osztrigát a hagymás keverék alá bedugjuk, és újabb 10 percig sütjük, amíg az osztriga széle hullámosodni kezd. Tálba merjük, és pikáns kétszersülttel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom