A hagymát, a gyömbért, a chilit és a citromfüvet az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 20 percig f?zzük lefedve, majd hozzáadjuk a kókus
A rákokat egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, jól összekeverjük, hogy mindenütt bevonja. A rákokat egy tepsibe helyezzük, f?szerezzük, süt?ben 5-6 percig sütj
A mártást egy méretes zacskóba töltjük. A rákokat, a paradicsomot, a zöldborsót és a hagymát beletesszük, lezárjuk és jól összerázzuk. 30 percre h?t?be tesszük. A grille
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a f?tt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát és az egész tojást egy turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gép dolgozik
Mártás:
2 kiskanál thai vörös currykrém, 3 dl kókusztej, 10 dkg darabos mogyoróvaj, 1 kiskanál tamarindkrém, vagy frissen csavart citromlé, 3 dkg finomra aprított korian
A garnélákat fokhagymás, petrezselymes vajon megpirítjuk, majd konyakor locsolunk rá, melyet a borral eloltunk. Ízlés szerint sózzuk, majd 5-6 perc alatt készre pároljuk.
A lisztet elkeverjük 2 ek. vízzel, a kesudiót pedig wokban megpirítjuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot, az ananászt, a felcsíkozott káp
A kifacsart citrom levét dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal, apróra vágott turbolyával, sóval és borssal.
A sárgadinnyét szeljük ketté, vájjuk ki a belsejét és kockázz
Ugrás a lap tetejére >>