Egy nagy lábosban a sós vizet felforraljuk, a rákokat beletesszük. Lefedve 6-8 percig főzzük. Ellenőrizzük ,ne főzzük túl. Kiemelés után nagyon hideg vízbe dobjuk őket. H
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sültcsilipaprika-k
A sütőt előmelegítjük. a mogyoróvajat, a joghurtot, a barna cukrot, a szójaszószt, az olajat, a rizsecetet és a fokhagymát simára keverjük. A rákokat beleforgatjuk. A kev
A sütőt előmelegítjük. a mogyoróvajat, a joghurtot, a barna cukrot, a szójaszószt, az olajat, a rizsecetet és a fokhagymát simára keverjük. a rákokat, és a csirkemellet b
Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámolajat és s fokhagymát összekeverjük. A rákokat, az ecetet,az avokádot és a chipotle-t egy tálban összeforgatjuk. A sárgarépát,
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy tálba és belekeve
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy tálba és belekeve
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy tálba és belekeve
Ugrás a lap tetejére >>