A kukoricát engedjük ki, szűrjük le, majd dolgozzuk össze a paradicsomszósz háromnegyed részével, a rákhússal, 15 deka sajttal és a felkockázott chilivel. A
A rákhúst, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk belől
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 271 kcal/1142 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen
A rákot megfőzzük, megtisztítjuk, majd húsát összetörjük. Vajon megpirítjuk, majd kevés főzőlevet öntünk hozzá, 20 percig forraljuk, és leszűrjük. Leh
Keverjük össze a citromfüvet, a lime-levet, az olajat, a cukrot, a halszószt és a csilit. Keverjük addig, amíg a cukor elolvad. Tegyünk félre fél dl-t. Tegyük
A felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük az időközben ledarált rákot, a fokhagymát, a fűszereket és a paprikát. Az egészet összekeverj
A wontonba rangooni rákokat csomagolunk. Egy turmixgépben összekverjük a krémsajtot, a rákhúst, a Worcestershire-mártást, a szójaszószt, az újhagymát, a fokh
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós kekssz
Ugrás a lap tetejére >>