» 5 dkg konzerv tökpüré » 5 dkg friss kecskesajt » 1 finomra aprított, adobo mártásos konzerv » chipotle paprika » 1 evőkanál méz » 1 evőkanál almaborecet » pirítós kenyér » 16-24 nagy garnélarák, megtisztítva és kizsigerelve » olívaolaj, a meglocsoláshoz » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint » aprított koriander, a díszítéshez
A rákokat egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, jól összekeverjük, hogy mindenütt bevonja. A rákokat egy tepsibe helyezzük, fűszerezzük, sütőben 5-6 percig sütjük, ezalatt a rákok rózsaszínek lesznek és opálosak.
A tökpürét, a kecskesajtot, az adobo mártásos chipotle paprikát, a mézet és az almaborecetet alaposan összekeverjük. Rákenjük a pirítós kenyérre, tetejére ráhelyezzük a rákokat, és az aprított korianderrel megdíszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom