Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a lisztbe, majd a t
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a hagymát felaprítjuk. A paradicsomokat meghámozzuk és kettévágjuk, kimagozzuk és a húsát apróra vágjuk.
Az olívaolajt felforrósí
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul. A paradi
Forraljunk sós vizet. Szórjuk bele a rizst, és főzzük puhára 10-15 perc alatt. Melegítsük elő a grillt. Keverjünk össze 2 evőkanál olajat, a citromhéjat és 1 evőkanál cit
Keverjük össze a salátaöntet hozzávalóit. A paradicsomot keresztben szeleteljük fel, majd tegyük kínálótálra. Keverjük össze az olívabogyót, a zellert, és a hagymát. 4 ek
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A tésztával egy 23 cm-es piteformát kibélelünk, villával megszurkáljuk, és 5 percig sütjük. Ezután a sütőt 170 fokra mérsékeljük. A parajt
A sütőt 175 fokra melegítjük. A gombát 5 dkg vajon puhára pároljuk, majd egy 3,5 l-es üvegtálba helyezzük a rákkal és az articsókaszívvel. A vajat, ami maradt megolvasztj
A garnélarákot és a tengeri rákhúst sherryvel és brandyvel összekeverjük és félretesszük. Egy lábosban a kész Alfredo-mártást megmelegítjük, és a garnélát, a főtt tengeri
Ugrás a lap tetejére >>