A rákot felengedjük, farkát letörjük, felnyitjuk, és kivesszük a bélhúrt. A 
vajon megpirítjuk az apró kockákra vágott 
mogyoróhagymát a rák testével és héjával. Hozzáadjuk a 
curryt, a 
mézet, 1 dl bort, a 
paradicsomkonzervet és pár percig összefőzzük. Hozzáöntjük a 
tejszínt, és 
sóval, cayenne-i 
borssal ízesítjük, majd további 10 percig pároljuk. A mazsolát a maradék borban addig főzzük, amíg az összes folyadékot fel nem szívja. A fenyőmagot az olajon megpirítjuk, a tésztát bő, 
sós 
vízben megfőzzük. A szószt lepasszírozzuk, majd belekeverjük a mazsolát, a rákfarkakat és összeforraljuk. Fenyőmaggal és 
bazsalikomlevéllel megszórva tálaljuk. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>