A szalonnát közepes tepsibe tesszük úgy , hogy mindnek a fele kilógjon oldalt , ezzel fogjuk betakarni a végén .
A csirkemellet hosszában szeletekre vágjuk , k
Csirkét vastag érmékre vágjuk. Sózzuk, rozmaringgal megdörzsöljük, borral meglocsoljuk, majd a hűtőbe tesszük. Felvágjuk a körtéket, és a magház közepéb
A fácánt megtisztítjuk, majd a fejét és a csüdjét levágjuk, a belső szerveit eltávolítjuk (a szívét és a zúzáját félretesszük), a húsát feldaraboljuk
A foglyokat megtisztítjuk és elfelezzük. A szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. A felaprózott hagymát ebben megpirítjuk, majd s
A csirkecombokat megtisztítjuk, elfelezzük, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. Eközben egy lábosba fél liter vizet töltünk, beletesszük az e
A szalonnát, hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk a zsír felén. Hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és félkészre pároljuk benne a megtisztított, feldarab
A hagymát felaprózzuk, majd vajon megpirítjuk. Egy serpenyőbe tesszük a felkockázott szalonnát, és kiolvasztjuk a zsírját. A csirkét megtisztítjuk és feldara
A csirkét megtisztítjuk és feldaraboljuk, a gombát pedig felszeleteljük, majd a felkockázott szalonnát egy lábosba tesszük. Kiolvasztjuk a szalonna zsírját, ma
Ugrás a lap tetejére >>