A combokat vágjuk ketté, a gombát szeleteljük fel, a szalonnát pedig vágjuk apróra. Tegyünk alufóliát az asztalra, halmozzuk rá a szalonnakockákat, rá a sózott csirkecomb
A májat felcsíkozzuk, és lisztbe hempergetjük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat. A gombát felszeleteljük, és a májhoz adjuk. Pár percig
A csirkét megmossuk, megsózzuk, és a belsejükbe 2-2 ananászkarikát teszünk, majd t?vel lezárjuk. A csirkét t?zálló tálba tesszük, mellé helyezzük a paradicsomot, 3 karika
A csirke belsejét sózzuk meg. F?zzük meg a tojásokat, és villával törjük apróra. A csirke máját vágjuk apróra, a hagymát reszeljük le, a fokhagymát nyomjuk át fokhagymany
Vékonyan csíkozd fel a csirkehúst,sózd meg.forró olajon süsd fehéredésig.Add hozzá a f?szereket,az ananász levét csorgasd bele,és párod puhára.Ha a hús már puha,beletehet
Els? lépésként keverjük fel habosra a cukrot, Rama margarint és a tojást. Adjuk hozzá a lisztet, tejet vagy brandyt és a f?szereket. Tegyük a tésztába a narancsot, citro
Sózzuk be a hússzeleteket. Egy tálban keverjük össze a reszelt sajtot, az olvasztott vajjal, sót, az ánizsmagot és a szerecsendió-virágot. Ezt a masszát osszuk el a hússz
A húsokat megsózzuk, olajon hirtelen átsütjük, majd egy tepsibe rakjuk. A sonkát felszeleteljük, a húsra rakjuk, majd befedjük az elfelezett spárgákkal. Ezután elkészítjü
Ugrás a lap tetejére >>