A csirkét megtisztítjuk, majd 8 darabra vágjuk. Sóval,
borssal, és a
curry felével ízesítjük, majd olajat hevítünk, és megpirítjuk benne. Ezután fazékba rakjuk.
A
hagymát felaprítjuk, majd olajon megpirítjuk. A zöld
paprikát szeletekre vágjuk, majd a
hagymával együtt a húshoz adjuk. Felengedjük a húslevessel, lefedjük, és alacsony fokozaton 30 percig főzzük. Ezután a csirkét kiszedjük, a húslevest leszűrjük, majd hozzákeverjük a kevés
vízzel feloldott keményítőt. A datolyát félbevágjuk, magját kiszedjük, a
tejszínt felverjük, majd az egészet a léhez adjuk. Sóval, és
curryvel ízesítjük, felforraljuk, majd a csirkére öntjük. Rizzsel tálaljuk, és
mandulával díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>