Félkarikára vágjuk a hagymát, és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, kaliforniai paprikát, mustárt, szójaszószt és a tejfölt. Kis vizet is adjunk hozzá.
Kevés
A májat megtisztítjuk, pár órára a tejbe áztatjuk, majd megsütjük a zsírban. Ha már egy kevés színe lett, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az egész borsot, és hagymát, megsóz
A megtisztított, b?rét?l megszabadított zúzát, és a májat feldaraboljuk. A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, megf?szerezzük, felöntjük egy kevés vízz
Hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemájat, zöldborsót, majorannát. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, összekeverjük a gombával és
Szalonnát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a megsózott, borsozott, majorannával megszórt májat. Belerakjuk a darabokra vágott vöröshagymát.
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék vajat, a kon
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék vajat, a kon
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék vajat, a kon
Ugrás a lap tetejére >>