» A f?szerkeverékhez: » 1 ek. f?szerpaprika » 1 tk. durva szem? tengeri só » 1 tk. ?rölt koriandermag » 1 tk. kínai ötf?szer-keverék » fél tk. ?rölt gyömbér » 1/4 tk. ?rölt szegf?bors » 1/4 tk. cayenne-i bors » A mártáshoz: » 4 ek. dijoni mustár » 2 ek. szójaszósz » 1 tk. méz » 1/4 tk. csíp?s csiliolaj » 4 kicsontozott kacsamell b?rével együtt, 2,5 cm vastagon » 1 marék almafaszilánk, 30 percre beáztatva
Keverjük össze a f?szerkeverék hozzávalóit. Metsszük be a kacsa b?rét, majd kenjük be a f?szerkeverékkel, és pihentessük 20-30 percig. Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben.Egy tálban keverjük össze a máz hozzávalóit. Csepegtessük le a faszilánkot, majd dobjuk a parázsra. Tegyük a húst b?r?s oldalával lefelé, és zárt süt?ben süssük 3-4 percig, majd fordítsuk meg, és süssük még 3-4 percig. Indirekt h? felett süssük ég 4 percig a kacsahúst, és közben egyszer fordítsuk meg. Amikor elkészült, vegyük le a grillr?l, fedjük le alufóliával, és pihentessük 3-4 percig. Ezután szeleteljük fel, és a mártással tálaljuk.
Elkészítési id?: 35-37 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom