» Pác: » 1/3 csésze extra szűz olívaolaj » 4 gerezd fokhagyma, finomra vágva » fél tk. őrölt római kömény » 2 ek. finomra vágott bazsalikom » 1 tk. só » fél tk. frissen őrölt fekete bors » Kebab: » 1 kg sertéskaraj, kockára vágva » 1 friss ananász, meghámozva és felszeletelve » 1 piros és 1 zöld kaliforniai paprika, kockára vágva » 1 nagy fehér hagyma, kockára vágva » 2-3 ek. extra szűz olívaolaj » só és fekete bors
A páchoz keverjük össze az olajat, a fokhagymát, a római köményt, a bazsalikomot, a sót és a borsot. Tegyük bele a húst, és forgassuk össze. Fedjük le, és tegyük 1 órára a hűtőbe.
Az ananászt, a kaliforniai paprikát és a hagymát tegyük egy tálba, adjuk hozzá az olajat, sót és borsot. keverjük össze.
Melegítsük elő a grillsütőt. 6 nyársra húzzuk fel váltva az ananászt, a paprikát, a hagymát és a húst. Kenjük meg őket a megmaradt páccal, és grillezzük meg őket. Forrón tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 5-10 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom