Vágjuk vízszintesen félbe a pidéket. Keverjük össze a vajat, fokhagymát, bazsalikomot, fenyőmandulát, majd kenjük meg vele a kenyereket. Szórjuk meg mozzorellával, és teg
Dörzsöljük be a húst olajjal és a fűszerkeverékkel. tegyük bőrös oldalával lefelé mély edénybe. Rakjuk a hűtőbe 2 órára, majd hagyjuk sütés előtt szobahőmérsékleten állni
A pulykacombokat nagyobb kockára vágjuk, tálba tesszük, felöntjük olívaolajjal és beletesszük a fűszereket na meg az lereszelt fokhagymát. 1 napig állni hagyjuk. A nyársr
A kiválasztott húst félujjnyi kockákra vágjuk és a füstölt szalonnát is ekkorára csak vékonyabbra. A gombát-fajtától függően- egészben hagyjuk vagy ha túl nagy akkor félb
Wasabimajonéz:
Keverjük össze a wasabikrémet és a lime-leveket. Adjunk hozzá 3 ek. majonézt, és keverjük össze. Keverjük hozzá a maradék majonézt. A grillsütőt melegítsü
Törjük össze a rákhúst, és tegyük egy tálba. Garnélát szedjük külön tálba. 3. tálba keverjük össze a sárgarépát ás a kókuszreszeléket. Vágjuk félbe a lavashlapokat.
Kész
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom