Egy tálban összekeverjük a lime levét, az olívaolajat, a cukrot, a rózsaborsot, a felaprózott petrezselymet, a babérlevelet, a sót és a lik?rt. Egy másik tálban a megtisz
A kétféle káposztát és az újhagymát összekeverjük. Az ecetet, az olajat, a zellermagot és a cukrot is összekeverjük, és a káposztára öntjük, jól átkeverjük. Azonnal tálal
A burgonyát megf?zzük, majd megtisztítjuk, és felkarikázzuk. Eközben a felkarikázott újhagymát megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével, a fehérborecettel és a mustárral.
A megtisztított spárgákat kötegekbe kötjük és sós vízben közepes lángon 20 percig f?zzük. Az egyik meghámozott grapefruit-nak a gerezdjeit elkülönítjük egymástól és lehúz
A krumplit f?zzük 20 percig forrásban lév? sós vízben. Amikor kész öntsük le róla a vizet és tegyük félre. A szalonnát vágjuk fel kis darabokra. A mentalevelet mossuk meg
Az édesköményt f?szeres vízben blansírozzuk, eközben egy tálat kivajazunk, és morzsát szórunk bele. A körtét meghámozzuk, felszeleteljük, a tojást pedig egy tálban elkeve
Tegyük tálba a szurokfüvet, a sajtot és az édesköményt. Öntsük rá az olívaolajat. Sózzuk és borsozzuk. Vigyázzunk, mert a sajt is sós, ezért figyeljünk oda, nehogy elsózz
A salátaöntet hozzávalóit keverjük össze. Az édesköményt hosszában vágjuk félbe, és kenjük be egy kevés saláta öntettel. A saláta hozzávalóit keverjük össze. Készítsük el
Ugrás a lap tetejére >>