Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot f
A céklalevet egy tálba tesszük, sót szórunk bele, majd beletesszük az egyik megtisztított, lereszelt vöröshagymát, és a felkockázott krumplit. Így a hűtőbe
Zsenge céklát finomra reszeljük vagy ledaraboljuk és az elkészített salátalével leöntjük, majd összekeverjük. Mazsolát adhatunk hozzá.
Zsenge céklát finomra reszeljük vagy ledaraboljuk, majd hozzákeverjük a durvára reszelt almát és az egészet leöntjük salátalével. Mazsolát adhatunk hozzá.
Almát durvára reszeljük és a megtisztított, keresztben finoman felcsíkozott cikóriát összekeverjük az almával és a reszelt céklával. Majd az egészet leönt
Kivágott, durvára reszelt almát és a lereszelt hónapos retket sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd hozzáadjuk a reszelt céklát, és az egészet beleke
Durvára lereszelt almát és retket kevés sóval összekeverve hagyjuk levet ereszteni, majd belekeverjük a salátába. Mazsolát adunk hozzá.
Zsenge céklát lereszeljük, majd a megtisztított és megmosott cikóriát keresztbe szeletekre vágjuk és a salátába keverjük. Mazsolát adhatunk hozzá.
Ugrás a lap tetejére >>