A dinnye húsából golyókat vájunk ki, majd fél deci dinnyehúst lekeverünk a citromlével és az olajjal, majd sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk. A paradicsomokat felszeleteljük,
A póréhagymát hosszában kettévágjuk, kettesével összekötjük és 2 liter forró, sós vízbe dobjuk. A petrezselyemszárat, a babérlevelet és a kakukkfüvet egy csomóba kötjük é
Fogunk egy lábost, beleöntjük a vizet, majd hozzáadjuk a felkockázott répát, a karfiolt, a felaprított paprikát, a felaprózott hagymát, a sáfrányt és koriandert. Az egész
A kínai kelt megmossuk és nagyobb darabokra tépkedjük. A megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát gyufányira vágjuk és a hagymát is vékonyra szeleteljük. Ez
A káposzta torzsáját kiszedjuk, majd az egészet legyaluljuk. A sárgarépát megmossuk, meghámozzuk, majd felkarikázzuk. A legyalult káposztához adjuk, és sóval ízesítjük. E
A lencsét leöblítjük. Felforraljuk a húslevest, és a lencsét 10 percig f?zzük benne. A tésztát sós vízben kif?zzük. A hagymát finomra vágjuk, a céklát csíkokra. A répát m
A lereszelt hagymát, cukrot, sót, ecetet, olajat, fél liter vízzel összekeverünk, és belerakjuk a saláta leveleket.
Megmosott salátafejeket hagyjuk lecsepegni, majd kissé széttépve az elkészített salátaöntettel öntjük le.
Ugrás a lap tetejére >>