Káposztát csíkokra vágjuk, sóval, ecettel és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet ereszteni. Galambbegyet röviddel a tálalás előtt hozzákeverjük a káposztához. Búzacsírát
Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet ereszteni. Hagymát vékony szeletekre vágjuk, kevés ecettel ízesítve az elkészített salát
Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk és hagyjuk, hogy levet eresszen. Körtét felkockázva a salátaöntettel együtt összekeverjük a káposztával
Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, és hagyjuk levet ereszteni, majd hozzáadjuk a mazsolát és a salátaöntetet. Búzacsírát adhatunk hozzá.
Káposztát csíkokra vágjuk, sózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott zöldpaprikát. Összekeverjük és ráöntjük a salátalevet. Metélőhagymát, búzacsírát a
Káposztát vékony csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet ereszteni. Paradicsomot hasábokra vágjuk és belekeverjük a salátába. Felaprított
Káposztát csíkokra vágjuk, a répát finomra reszeljük és feketeribiszke-szörppel meglocsolva belekeverjük a salátába. Mazsolát, dióbelet adunk hozzá.
Fejes káposztát csíkokra vágjuk, sózzuk, cukorral, ecettel ízesítjük, ráöntjük a salátalevet. Sárgarépát és zellert lereszeljük és a salátába keverjük. Mazsolát, diót adu
Ugrás a lap tetejére >>