Hámozzuk meg a csicsókát, tegyük egy tálba, öntsük rá a fehérbort, sózzuk, majd forraljuk fel. Forrástól számítva 10-15 percig f?zzük. Nézzük meg, hogy megpuhult-e. Ha me
A grillserpeny?t melegítsük fel. A húst sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg 10-15 perc alatt. Amikor megsült takarjuk le alufóliával. Keverjük össze a csilit, a citromle
Vágjuk fel kis darabokra a répát. Hosszában vágjuk félbe az uborkát, majd a fél uborkát ismét félbe hosszirányban, és kockázzuk fel.
Tegyük a szójacsírát egy sz?r?be, e
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a csilit, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ovális szeletek
El?ször is egy salátástálban összedolgozzuk az olívaolajat sóval, borssal, a ketchuppal, a paprikakrémmel, a felaprított petrezselymemmel, majd a felkarikázott hagymákkal
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, a felaprózott kaprot, sózzuk, borsozzuk. A paprikát és a krumplit felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük a fe
A citromlevet elkeverjük az olajjal és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. A húst vékony szeletekre vágjuk, és a metéltel együtt beleforgatj
A húst felcsíkozzuk, a sz?l?szemeket kettévágjuk, és magjait kiszedjük. A narancs héját lehámozzuk, a hártyát is lehúzzuk, majd felkockázzuk. A diót durvára aprítjuk.
A
Ugrás a lap tetejére >>