Keverjük össze a csirkét, az olajat, a mézet, 3 ev?kanál lime-levet, a sót és a borsot. Melegítsük fel a grillt. A csirkét süssük aranyszín?re, oldalanként 5 perc alatt.
a cukorborsót 1 perc alatt f?zzük puhára forró vízben. Amikor kész tegyük hideg vízbe, hogy ne puhuljon tovább, majd vegyük ki és szárítsuk meg. a csirkét daraboljuk fel,
A cukkinit, az édesköményt és az újhagymát összekeverjük. Az ecetet, a majonézt, a zöldcitrom és a citrom levét is összekeverjük, és a hagymás cukkinis édesköményre öntjü
Mossuk meg a kagylók húsát, majd szárítsuk meg. A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A cukkinit mossuk meg és vágjuk hasábokra. A kagylókat vágjuk lapjában három szeletre, t
Megmosott gyümölcsöt hagyjuk lecsepegni, és a cukorral összekeverve állni hagyjuk. Tejszínt, joghurtot keverünk bele.
A mazsolát beáztatjuk, a mogyorót megpirítjuk, a salátából pedig 4 nagy levelet félre teszünk, a többit összetépkedjük. A hagymát felkarikázzuk, a sz?l?t elfelezzük, a hú
A vizet az almalével, a rizzsel és a sóval dolgozzuk össze. Pároljuk addig, amíg a rizs be nem szívja a levet. F?szerezzük sáfránnyal és tegyük félre.
A mártás hozzávaló
A burgonyát héjában megf?zzük, majd megpucoljuk, felkarikázzuk a kolbásszal együtt. A párizsit felkockázzuk, majd egy tálba tesszük a krumplival és a kolbásszal együtt.
Ugrás a lap tetejére >>