Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
A narancsot hámozzuk le, a hártyát húzzuk le róla. Vágjuk le az édeskömény gyökércsonkját, vegyük le a külső leveleket, mossuk meg és szeleteljük vékonyra. A rukkolát is
Vágjuk le az édeskömény szárát, a külső leveleket és az alsó kemény részét. Mossuk meg, majd hosszában vágjuk fel vastag szeletekre. Gőzben pároljuk 10 percig. Amikor kés
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
A paprikákat felkockázzuk, a kaprot felaprítjuk, majd mindkettőt egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az ecetet, a mustárt, a mézet, az olajat, majd sózzuk, borsozzuk, és az egé
Ugrás a lap tetejére >>