A megmosott galambbegyet hagyjuk lecsepegni, a céklát lereszeljük, az egészet összekeverjük és leöntjük salátalével. Búzacsírával gazdagíthatjuk.
Hámozzuk meg a céklát, vágjuk fel kis hasábokra, vagy vékony szeletekre, tegyük egy tálba. Csepegtessük le a heringtekercseket. A halszeleteket terítsük ki, vegyük ki bel
Retket finoman lereszeljük, sóval összekeverve állni hagyjuk, hogy levét kieressze. Céklát is lereszeljük, összekeverjük a retekkel, és az egészet leöntjük salátalével. M
A tésztát sós vízben 3 perc alatt pároljuk ropogósra, öblítsük át és jól sz?rjük le.
A tojásokat f?zzük keményre, a brokkolit pedig szedjük darabokra és sós vízben néhán
Mossuk meg és szedjük leveleire a salátát. Tegyük egy konyharuhába, és tegyük a h?t?be 3 órára, így jó ropogósak lesznek. Két tojást f?zzünk keményre, tisztítsuk meg és v
A megmosott húst leszárítjuk, majd 2 ev?kanál forró olajon megsütjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd kiszedjük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a kenyeret felkocká
Tojássárgáját a mustárral elkeverjük. Kevergetéssel az olajat is hozzáadjuk. Cukrot és citromlevet és beleöntjük. Szardellát szétpasszírozzuk, a fokhagymát összevágjuk, e
A felforrósított olajban megpirítjuk a megtisztított spárgát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és a feldarabolt karfiolt. Ezután felöntjük a citromlével, beleszórjuk a f
Ugrás a lap tetejére >>