A megmosott galambbegyet hagyjuk lecsepegni, a céklát lereszeljük, az egészet összekeverjük és leöntjük salátalével. Búzacsírával gazdagíthatjuk.
Hámozzuk meg a céklát, vágjuk fel kis hasábokra, vagy vékony szeletekre, tegyük egy tálba. Csepegtessük le a heringtekercseket. A halszeleteket terítsük ki, ve
Retket finoman lereszeljük, sóval összekeverve állni hagyjuk, hogy levét kieressze. Céklát is lereszeljük, összekeverjük a retekkel, és az egészet leöntjük
A tésztát sós vízben 3 perc alatt pároljuk ropogósra, öblítsük át és jól szűrjük le.
A tojásokat főzzük keményre, a brokkolit pedig szedjük darabokra
Mossuk meg és szedjük leveleire a salátát. Tegyük egy konyharuhába, és tegyük a hűtőbe 3 órára, így jó ropogósak lesznek. Két tojást főzzünk keményre,
A megmosott húst leszárítjuk, majd 2 evőkanál forró olajon megsütjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd kiszedjük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a
Tojássárgáját a mustárral elkeverjük. Kevergetéssel az olajat is hozzáadjuk. Cukrot és citromlevet és beleöntjük. Szardellát szétpasszírozzuk, a fokhagymá
A felforrósított olajban megpirítjuk a megtisztított spárgát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és a feldarabolt karfiolt. Ezután felöntjük a citromlével, be
Ugrás a lap tetejére >>