Cikóriát kereszt alakban csíkokra vágjuk, leöntjük a salátaöntettel és hozzáadjuk a finomra reszelt zellert, amit sóval, cukorral, ecettel ízesítünk.
A medvehagymaleveleket alaposan mossuk meg, s kb egy centi széles csíkokra vágjuk fel. A három citromot facsarjuk ki, s az olajjal együtt öntsük rá a levelekre. ezutánkev
A kétféle káposztát és az újhagymát összekeverjük. A fehérborecetet, a tejfölt, a kaprot is összekeverjük, és a káposztára öntjük. Jól átforgatjuk, és azonnal tálaljuk.
A hozzávalókat öntsük mind egy tálba, és jó alaposan keverjük össze. Az öntetet adjuk a salátánkhoz, és dolgozzuk össze vele. Zöldséges salátákhoz ajánlott öntet.
Az összetev?ket mind egy tálba rakjuk, és alaposan összekeverjük. Az elkészült öntetet ráöntjük a salátánkra, és jól összedolgozzuk vele.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk. A rákhúst sós, köménymagos, petrezselyemzölddel f?szerezett vízben puhára f?zzük, majd amikor kih?lt néhány darabot félreteszünk. A húst
A csicseriborsót öntsük fel b?ségesen vízzel, jól sózzuk meg és a forrástól számított fél órán keresztül pároljuk, majd sz?rjük le. Ezután ismét pároljuk puhára 2 órán át
Öntsük a kuszkuszt egy tálba. öntsük fel forró vízzel, hogy ellepje. Takarjuk le 10 percig, hogy magába szívja a vizet. Keverjük össze az olajat, a citromlevet és a citro
Ugrás a lap tetejére >>