Egy salátástálban összekeverjük a felszeletelt hagymát, almát, retket, gombát, a gerezdekre szedett mandarint és a felkockázott tojást. Az olívaolajból, citromléből és zö
A céklát hámozzuk meg, karikázzuk fel, és vágjuk vékony csíkokra. Locsoljuk meg egy evőkanál ecettel. Mossuk meg a madársalátát, szedjük le a rukkola szárát, majd keverjü
Kínai kelt megtisztítjuk, megmossuk, keresztbe finoman felcsíkozzuk és a salátalébe keverjük. Főtt tojást szeletelünk a tetejére.
Keverjük össze az ananászt, a koriandert, a csilit, és a mogyorót. Egy másik edényben forgassuk össze a lime-levet, a halmártást, a pálmacukrot, a gyömbért és az olajat.
A diót pirítsuk meg 1 evőkanál olajon 1 percen át, majd adjuk hozzá a mézet és alacsony hőfokon pároljuk 2 percig. Amikor kész tegyük ki tálba. Adjuk hozzá a maradék olaj
A megfőzött babot kettészeljük, hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, a felszeletelt spanyol hagymát, a négybe vágott articsókát, a lereszelt sárgarépát, a felaprít
hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Csavarjuk ki a zöldcitromok levét, szűrjük le és adjuk hozzá a sót, a borsot, a gyömbért és a csiliport. A halak
A kuszkuszt gézben gőz felett 20 percig főzzük, majd egy villával összetörjük, kevés olajat és 12 dkg felkockázott ananászt keverjünk hozzá. A maradék ananászt leturmixol
Ugrás a lap tetejére >>