A saláta elkészítését az öntettel kezdjük, amihez az ecetet, a mustárt, az olajat, a mézet és a citromlevet jó alaposan összekeverjük. Ezután a csirkemájat
Miután a galambbegysalátát és az endíviát megmostuk, a szebb leveleket félretesszük. A kagylókat megmossuk, kettévágjuk, lesózzuk és hidegen pihentetjük. A
A meghámozott hagymát és sárgarépát kockákra vágjuk. A turbolyát, a kakukkfüvet és a babérlevelet egy csomóba kötjük. A tőkehalat egyforma darabokra vágj
A tojásokat forróvízben úgy 7 percig, majd a zöldbab hozzáadása után további 3 percig főzzük. Ezután kivesszük őket a vízből, a zöldbabot félretesszük,
Ennek az ételnek a legfontosabb előkészülete, hogy a limababot egy tál meleg vízben egy teljes éjszakára beáztatjuk. Másnap a babot hideg vízbe téve kb. 1 ór
A saláta elkészítését a páclé elkészítésével kezdjük, amihez 2 ek. őrölt mustármagot simára keverünk mézzel, malátaecettel, barna cukorral, a melasszal
Az összepréselt fokhagymát vajas-olajos keveréken megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, és készre pároljuk. Amikor már megpuh
A burgonyát sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, majd egyforma darabokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjü
Ugrás a lap tetejére >>